Da bismo ubrzali isporuku koristimo usluge brze pošte stoga je vrijeme isporuke 24-48 radnih sati. 
Izuzetak navedenog roka su nardužbe koje se kreiraju u periodu od Petak 14:30 - Nedelja 00:00. Za narudžbe u ovom periodu rok dostave je 72 radna sata!
 
Troškovi dostave:
Za narudžbe preko 99,90 KM:
Participacija kupaca za poštarinu iznosi 0,00 KM (cjelokupne troškove narudžbe snosi Mojbrend.ba)

Za narudžbe ispod 99,90 KM:
Participacija kupaca za poštarinu iznosi 5,00 KM (ostatak troškova narudžbe snosi Mojbrend.ba) 

NAPOMENA:
Prilikom kreiranja narudžbe neophodno je da navedete adresu isporuke na kojoj ćete biti prsisutni u toku dana između 08:00 i 16:00h. U slučaju da ste naveli adresu Vašeg radnog mjesta kao mjesto isporuke, potrebno je navesti i naziv radnog mjesta/firme.
 
Sve pošiljke šaljemo posredstvom dostavne službe firme Express One. Dostavljač će Vas kontaktirati telefonom kako bi se precizno dogovorio sa Vama o terminu i mjestu isporuke.
Ovom prilikom napominjemo da prilikom primopredaje pošiljke niste dužni dostavljaču dati ličnu kartu na uvid ili upisati Vaš JMB na dokumentu za primopredaju.
Ukoliko se desi takav slučaj molimo Vas da pošiljku ne preuzimate i da se javite sa primjedbom našoj podršci.  

Preporučujemo da pošiljku ne preuzimate ukoliko vidite vidljivo oštećenje na paketu, istu otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je artikal neoštećen.
Ukoliko dođe do situacije slične navedenoj, obavijestite nas bez odgađanja (najkasnije slijedeći radni dan) na e-mail: podrška@mojbrend.ba - rješenje će biti ponuđeno u nabržem mogućem roku!