ZAMJENA ARTIKALA IZ NARUDŽBE

Ukoliko želite da izvršite zamjenu artikla iz narudžbe potrebno je da kontaktirate službu za korisnike putem Viber-a ili WhatsApp-a na broj  +387 61 908 091 ili putem maila na podrska@mojbrend.ba

Zamjena se može obaviti za isti artikal u drugoj veličini ili drugi artikal iste ili veće cijene od naručenog.

Troškovi zamjene brze pošte iznose 13.50 KM i iste snosi kupac.

POVRAT NARUDŽBE/ARTIKALA

Ukoliko želite da izvršite reklamaciju ili povrat artikala iz narudžbe, to možete uraditi ispunjavanjem formulara za povrat.

Mi ćemo organizovati povrat, Vi spakujte artikle koje vraćate u pakovanju u kojem su došli, a potom će biti poslan kurir sa naše strane kako bi preuzeo artikle na Vašoj adresi. Artikal koji vraćate mora da bude čist, higijenski i propisno upakovan sa etiketama na njemu.

Troškove povrata robe u iznosu od 12.90 KM snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal te kada se radi o prvom povratu.

Roba ne smije da bude korištena, oštećena i potrebno je da se nalazi u originalnom pakovanju sa etiketama. Rok za povrat artikla je 60 dana.

Nakon prijema artikla u skladište, povrat sredstava će biti izvršen na Vaš žiro račun najkasnije u roku od 15 dana od dana prijema proizvoda.