Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger nastavlja biti pionir klasičnog, američkog stila sa modernim dodatkom. Pod Hilfigerovom vizijom i vodstvom kao glavni dizajner, TOMMY HILFIGER ostaje jedan od najpriznatijih svjetskih brendova premium stila života, koji podiže i inspirira potrošače od 1985. godine.

9,3 milijarde dolara globalne maloprodaje 2021

TOMMY HILFIGER je jedan od najpriznatijih svjetskih premium lifestyle brendova, koji podiže i inspirira potrošače od 1985. Brend stvara ikonski stil, koji oživljava na raskrsnici klasičnog i novog, kreiran zajedno s ljudima koji oblikuju kulturu širom svijeta. svijet. TOMMY HILFIGER slavi esenciju klasičnog američkog stila s modernim zaokretom. Tommy Hilfiger nudi premium, kvalitet i vrijednost potrošačima širom svijeta u skladu sa životnim stilom TOMMY HILFIGER i TOMMY JEANS, uz široku ponudu kolekcija uključujući mušku, žensku i dječju sportsku odjeću, teksas, dodatke i obuću. Tommy Hilfiger nepokolebljivo je posvećen održivosti i inkluzivnosti.

Globalna maloprodaja proizvoda TOMMY HILFIGER iznosila je približno 9,3 milijarde dolara u 2021. godini, a brend pokreće više od 16.000 saradnika širom svijeta – prisutnih u 100 zemalja i više od 2.000 maloprodajnih objekata, uključujući najveću globalnu vodeću prodavnicu na tommy.com. PVH je kupio Tommy Hilfiger 2010. godine i nastavlja da nadgleda fokusirani pristup povećanju svjetske relevantnosti, prisustva i dugoročnog rasta brenda.

Boost Commerce