Replay
Osnovana 1981, Fashion Box S.p.A. sada je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u sektoru trapera. Talijanska grupa sa sjedištem u Asolu (Trevizo) stvara, promovira i distribuira mušku, žensku i dječju ležernu odjeću, modne dodatke i obuću. Trguje pod robnim markama REPLAY, REPLAY&SONS, WE ARE REPLAY.

Misija kompanije je oduvek bila da se ističe svojim inovativnim stilom, karakterističnim italijanskim dizajnom i vrhunskim kvalitetom svojih proizvoda; vještina i stručnost stečena u proizvodnji trapera, posebno su posebna, jedinstvena prednost Grupacije.

Grupa posluje na svim evropskim tržištima, Bliskom istoku, Aziji, Americi i Africi sa proizvodima koji se prodaju u preko 50 zemalja. Replay single-brend prodavnica ima 120. Multi-brend prodajnih mesta je oko 3.000.

REPLAY je dobio ime po konceptu "re-making", "re-creating" i "re-elaborating", koji se svidio njegovom osnivaču Claudiju Buziolu kada je vidio riječ kako se pojavila na svom TV ekranu tokom fudbalske utakmice. Ovaj kultni brend se razvijao i evoluirao u skladu sa ovom temom od svog debija, uzimajući najbolje od prošlosti i dajući joj suvremeni zaokret.

REPLAY je talijanska marka trapera i elegantne casual odjeće koja diljem svijeta donosi svoj autentičan i suvremen stil. U preko 3 decenije duge istorije brenda, među ambasadorima koji su ga predstavljali bili su igrači FC Barcelone, Neymar, Alessandra Ambrosio, Joana Small, Adrian Brody i drugi.
Boost Commerce