Hasana Merdžanovića bb, 71320 Sarajevo, BiH, +387 (0)61 908-091, [email protected]

subscribe email

Follow us & get20% OFFcoupon for first purchase !!!!!

Politika privatnosti

Agilitas d.o.o. je posvećen zaštiti svih ličnih informacija koje Vi, kao posjetilac naše web stranice, možete da date.
Vjerujemo da je važno za vas da znate kako se odnosimo sa Vašim informacijama koje ostavljate ovdje i koje možemo dobiti sa naše web stranice.
Molimo Vas da pročitate cijelu Politiku privatnosti prije korištenja ili podnošenja informacija na ovu stranicu.

Pristanak
Korištenjem ove stranice, slažete se sa uslovima ove Politike privatnosti. Kada god izložite svoje informacije na ovu stranicu, pristajete na prikupljanje, korištenje i objavljivanje istih informacija u skladu sa Politikom privatnosti.
Prikupljanje podataka
Svakom posjetiocu naše web stranice, naš web server može automatski prepoznati i sačuvati informacije, koristeći različite tehnologije i sredstva kao što su Internet Protokol (IP) adrese, kolačići, internet tagovi i kolekcija navigacijskih podataka.
Ova stranica može koristiti IP adrese (brojevi dodijeljeni Vašem uređaju od strane internet provajdera) da ustanovi probleme sa našim serverom, prijavi agregatne informacije, ustanovi najbrži put koji Vaš uređaj treba koristiti prilikom pristupa na našu web stranicu, i da vrši poboljšanja na stranici.

‘Kolačići’
Kada posjećujete našu web stranicu, također možemo koristiti tehnologiju popularno nazvanu ‘kolačići’ koji čuvaju određene podatke na Vaš uređaj i dozvoljavaju nam da prilagodimo Vaše iskustvo Vašim interesima i odabirima ili jednostavno olakšavaju Vaše korištenje stranice. Većina pretraživača će Vam, dozvoliti da izbrišete ‘kolačiće’ sa hard diska Vašeg uređaja, blokirate prihvatanje ‘kolačića’ ili primite upozorenje prije nego što je ‘kolačić’ sačuvan. U svakom slučaju, ako blokirate ili izbrišete ‘kolačiće’, nećemo moći da prilagodimo korištenje web stranice kako Vam odgovara i vaše iskustvo na mreži će biti ograničeno.

Korištenje prikupljenih podataka
Ukoliko nije drugačije navedeno, možemo koristiti Vaše podatke da poboljšamo sadržaj naše web stranice, prilagodimo stranicu prema Vašim željama i potrebama, kominiciramo sa Vama (ako ste to zahtijevali), za marketinške i istraživačke svrhe i svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti. Vaše podatke ne objavljujemo osim u slučaju gdje je zahtijevano od strane Suda ili primjenjivih zakona.
Podaci o domenama koje sakupljamo ne koristimo da Vas lično identifikujemo nego da mjerimo broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranici, najpregledanije artikle i slično. Te podatke koristimo da mjerimo upotrebu i poboljšamo sadržaj stranice.
Lične informacije koje nam date koristimo samo da Vam odgovorimo na Vaš upit.
Ne dijelimo, ne prodajemo niti dajemo Vaše lične podatke trećim stranama za marketinšku upotrebu. Nećemo objaviti Vaše podatke osim ako Vi to ne želite, ili ako to zakon zahtijeva od nas.
Poduzimamo adekvatne mjere sigurnosti da zaštitimo Vaše podatke u tehničkom i organizacijskom smislu. Naše tim posvećeno radi na usklađivanju sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i međunarodnim standardima. Naši pružaoci usluga koji su odgovorni za procesiranje podataka i posvećeni zaštiti podataka, pažljivo su izabrani. Naša firma cetificirana je u skladu sa međunarodnim standardom za zaštitu informacija ISO/IEC 27001:2013.

Linkovi na druge stranice
Web stranica www.mojbrend.ba može sadržavati linkove drugih stranica koje objavljuju relevantne vijesti. Iako se trudimo da stavljamo linkove samo onih web stranica koje imaju visoke standarde privatnosti, nismo odgovorni za sadržaj, sigurnost ili prakse privatnosti uposlenih na drugim web stranicama.

Oznake društvenih medija
Naša web stranica može sadržavati dodatke za društvene mreže kao što su Facebook dugme ‘Sviđa mi se’ ili ‘Podijeli’, kao i Twitter i LinkedIn dugmad. Ovi dodaci mogu sakupljati Vašu IP adresu time saznajući koji tačno artikle gledate na našoj stranici i može Vam postaviti ‘kolačić’ da omogući ispravnu funkciju dijeljenja na društvenim mrežama. Dodaci za društvene mreže su hostirani od treće strane na našoj web stranici. Vaša interakcija sa ovim dodacima je regulisana politikama privatnosti firmi koje to obezbjeđuju.

Autorska prava
Svi tekstovi i fotografije podliježu zaštiti autorskih prava i prava na intelektualno vlasništvo. Navedene stvari se ne smiju kopirati ili distribuirati u komercijalne svrhe, niti se smiju mijenjati ili stavljati na druge web stranice bez dozvole autora. Sva prava zadržana MojBrend.

Pitanja i komentari
Ukoliko imate pitanja, komentara ili sugestija vezano za naše prakse ili Politiku privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem web forme ili e-maila [email protected]

Promjene ove Politike
Iako informacije, podaci i sadržaj na stranici www.mojbrend.ba su stalno testirani i ažurirani, određene informacije koje se nalaze na stranici se mogu u međuvremenu promijeniti. Stoga, MojBrend ne daje garanciju niti bilo kakve garancije za informacije navedene na našoj web stranici.
Uslovi ove Politike privatnosti reguliraju korištenje svih informacija prikupljenih na ovoj stranici. Zadržavamo pravo promjene Politike privatnosti u bilo koje vrijeme. Promjene postaju važeće od trenutka kada se postave na web stranicu.

BESPLATNA DOSTAVA

ZA POŠILJKE IZNAD 69,99KM

Želite da pratite status Vaše pošiljke? Na sljedećem linku možete pratiti status Vaše narudžbe.

100% POVRAT NOVCA

60 DANA NAKON DOSTAVE.

Ukoliko želite možete izvršiti povrat kupljenih artikala u roku od 60 dana uz povrat svih uplaćenih sredstava pod uslovima navedenim na stranici.

PODRŠKA 24/7.

U svakom trenutku stojimo Vam na raspolaganju.

Nudimo Vam podršku 24/7 za bilo kakva pitanja ili upite.